Fee: 2,500

Start: 03月28日(Thu) 18:00

Closed: 03月28日(Thu) 18:00

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Event descriptions:

Schedule
B.S.O.P. LEAGUE チケットがお得に手に入るイベントです!!
上位入賞者の方にB.S.O.P. LEAGUE チケット進呈!
BACKDOORのメインイベントB.S.O.P. LEAGUEに向けてチケットを獲得しちゃいましょう♪

優勝:B.S.O.P. LEAGUEチケット(☆2枚進呈)
+フリードリンクチケット(下北沢店でのみ使用可能、600円以下のドリンクに限る)
 2位:B.S.O.P. LEAGUEチケット

 ☆3位:B.S.O.P. LEAGUEチケット

(☆印は15エントリー以上参加で進呈)

♠開始時間: 18:00~

♦施設使用料:¥2,500
 開始時刻に着席で¥2,000
 事前予約頂いたお客様はリバイorアドオン無料

♣レイトレジスト:開始から1時間5分後(1st Break終了時まで)

♥ブラインド:Level 1~13各10分

♠スタートチップ:$15,000

♦リバイorアドオン:¥1,500 / $15,000(1st Break終了時まで)
1エントリー毎に1回まで

♥リエントリー:レイトレジスト終了時まで、マルチリエントリー

SHIMOKITA BACKDOOR
東京都世田谷区北沢2-11-5 月村ビル2階
03-6805-2469
​​​​​​​info@shimokita.backdoor.casino

Venues

東京都世田谷区 北沢2-11-5 月村ビル2F BACKDOOR SHIMOKITA

Tel:03-6805-2469

Email:backdoor.shimokita@gmail.com

Station:

Tournament settings

Game type Texas Hold'em
SP payment No
Limit type No Limit
Seats 10
Start chips 15000
Reentry No
Rebuy No
Add-on No

Structure

Level Small / Big Ante Duration
1 Break Time(360min)
2 100 / 200 -- 10min
3 200 / 300 -- 10min
4 200 / 400 400 10min
5 300 / 600 600 10min
6 400 / 800 800 10min
7 500 / 1000 1000 10min
8 Break Time(5min)
9 600 / 1200 1200 10min
10 800 / 1600 1600 10min
11 1000 / 2000 2000 10min
12 1500 / 3000 3000 10min
13 2000 / 4000 4000 10min
14 3000 / 6000 6000 10min
15 5000 / 10000 10000 10min

Precautions

Please read and agree to the following before applying

When the number of players is less than the minimum number, the event may be canceled. If there is no other alternative event, the entry fee will be refunded.

After registration, you will automatically become a member of the organizer. Information other than poker ID, nickname and profile picture will not be disclosed.

If the event is canceled due to Force majeure, the paid entry fee will not be refunded and neither an alternative event will be guaranteed.

Please present your poker ID and nickname to the venue staff on the day of the event before joining.