Fee: 3,000

Start: 09月23日(Fri) 17:00

Closed: 09月23日(Fri) 20:20

Entries: 0 / 18

Status: Cut off:

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賞金総額120万円相当、毎月ラストの日曜日14時に Fans Poker アプリ内にて無料参加!

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Event descriptions:

Schedule
JOPTチャンピオンであるオーナーの黒田がバウンティ対象に!!
黒田を倒してバウンティを手に入れよう!


■タイマースタート
17:00〜
※イベントの状況によって遅れる可能性があります。

■レイトレジスト
20:20(レベル8後のブレイク終了時まで)

■料金
エントリー :3,000円
リエントリー:2,000円
リバイ、アドオン:なし
🚩りすぽをご利用いただけます

エントリー後リングチップをご購入いただくと50DNG(25BB)プレゼント🎁✨


■プライズ
1st  7,000りすぽ
2nd 3,000りすぽ
バウンティ 3,000りすぽ


<りすぽとは?>
ResPoのトーナメントの参加費に使用することができるポイントです。
(JOPTなど各種サテライトなどにも使用可能です)
ゲットしてお得に遊んじゃいましょう!

<アミューズメントカジノResPoとは?>
JOPTメインのチャンピオンである黒田が立ち上げたポーカールーム。
チップや店内の雰囲気などおしゃれなカフェ風な落ち着いた雰囲気でポーカーを楽しめます。
「今まで食べたホットドッグの中で一番うまい!」と言われるくらいホットドッグが名物になりつつあります。

Venues

東京都豊島区 南大塚3-51-5 大塚サウスコート3階 アミューズメントカジノResPo

Tel:0358433985

Email:kuroda@haregake.com

Station:JR山手線 大塚駅南口から徒歩2分

Tournament settings

Game type Texas Hold'em
SP payment No
Limit type No Limit
Seats 9
Start chips 40000
Reentry 9Times
Reentry chips 40000
Reentry fee ¥2,000
Rebuy No
Add-on No

Structure

Level Small / Big Ante Duration
1 100 / 200 200 20min
2 200 / 300 300 30min
3 200 / 400 400 30min
4 300 / 600 600 30min
5 400 / 800 800 30min
6 500 / 1000 1000 30min
7 Break & Chip up(10min)
8 1000 / 1500 1500 15min
9 1000 / 2000 2000 15min
10 1500 / 3000 3000 10min
11 2500 / 5000 5000 10min
12 4000 / 8000 8000 10min
13 5000 / 10000 10000 10min
14 10000 / 20000 20000 10min
15 15000 / 30000 30000 10min
16 25000 / 50000 50000 10min

Precautions

Please read and agree to the following before applying

When the number of players is less than the minimum number, the event may be canceled. If there is no other alternative event, the entry fee will be refunded.

After registration, you will automatically become a member of the organizer. Information other than poker ID, nickname and profile picture will not be disclosed.

If the event is canceled due to Force majeure, the paid entry fee will not be refunded and neither an alternative event will be guaranteed.

Please present your poker ID and nickname to the venue staff on the day of the event before joining.